Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor

de ralu_ca in Porc, 14 Apr 2015 | 6302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • sunca
  • usturoi
  • ulei masline
  • rozmarin
  • busuioc
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor:

In pulpa de porc, pe care am asezat-o intr-o tava, am facut cateva crestaturi in care am introdus sunca si usturoi, apoi am presarat cu sare, piper, busuioc si rozmarin.

Am turnat ulei de masline, apoi vinul si putina apa, am acoperit cu folie de aluminiu si am introdus la cuptor, pentru approx 40 min.

Apoi am dat folia la o parte lasand pana s-a rumenit.

Am servit alaturi de carnati afumati... o bunatate!

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc impanata cu sunca si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]