PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR

de Retete_Haplea in Oaie, 7 Apr 2015 | 3570 vizualizari

 

Pentru aşa delicatesă
Nu aşteptaţi Paştele viitor
Să se mai tot găsească miel
Prin piaţă, prin congelator…

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de miel
  • Pt macerat:
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 lingurite maghiran
  • sare, piper
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • 1 lingurita miere
  • boabe de piper rosu
  • cateva foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR:

- amestecam condimentele (cu usturoiul pisat)  intr-un bol. Adaugam vinul si uleiul de masline. Acoperim carnea cu acest amestec de condimente
- acoperim cu o folie si lasam la frigider macar 24 ore.
- Dupa timpul de racire, asezam carnea intr-un vas termorezistent, turnam baitul in care  a stat si mai putem turna un pahar de vin si un pahar de apa.
- Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru circa 40 minute. Apoi dam folia la o parte si mai lasam la rumenit inca maxim o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel