PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR

de Retete_Haplea in Oaie, 7 Apr 2015 | 3883 vizualizari

 

Pentru aşa delicatesă
Nu aşteptaţi Paştele viitor
Să se mai tot găsească miel
Prin piaţă, prin congelator…

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de miel
  • Pt macerat:
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 lingurite maghiran
  • sare, piper
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • 1 lingurita miere
  • boabe de piper rosu
  • cateva foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR:

- amestecam condimentele (cu usturoiul pisat)  intr-un bol. Adaugam vinul si uleiul de masline. Acoperim carnea cu acest amestec de condimente
- acoperim cu o folie si lasam la frigider macar 24 ore.
- Dupa timpul de racire, asezam carnea intr-un vas termorezistent, turnam baitul in care  a stat si mai putem turna un pahar de vin si un pahar de apa.
- Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru circa 40 minute. Apoi dam folia la o parte si mai lasam la rumenit inca maxim o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor