Friptura de miel cu tarhon

de katty in Oaie, 21 Apr 2018 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • tarhon uscat
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu tarhon:

Asezam pulpa de miel intr-o tava. Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru, tarhon, usturoiul presat si o masam bine. Turnam vinul, acoperim tava cu folie de plastic si dam la rece pentru o zi (intoarcem ocazional pulpa). Punem tava la cuptor la foc mediu, acoperita cu folie de aluminiu pana scade aproape toata zeama. Scoatem folia, stropim cu ulei si o lasam sa se rumeneasca. Servim friptura cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]