Friptura de miel cu tarhon

de katty in Oaie, 21 Apr 2018 | 3527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • tarhon uscat
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu tarhon:

Asezam pulpa de miel intr-o tava. Condimentam carnea cu sare, piper, cimbru, tarhon, usturoiul presat si o masam bine. Turnam vinul, acoperim tava cu folie de plastic si dam la rece pentru o zi (intoarcem ocazional pulpa). Punem tava la cuptor la foc mediu, acoperita cu folie de aluminiu pana scade aproape toata zeama. Scoatem folia, stropim cu ulei si o lasam sa se rumeneasca. Servim friptura cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

22.04.2018, 10:10

As servi o portie!

-Licurici- 1

23.04.2018, 11:09

Foarte buna!

abstract01 1

10.12.2019, 15:02

tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu tarhon