Pulpa de miel in stil vanatoresc

de corina241 in Oaie, 5 Mai 2013 | 4629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • condimente pentru miel ,Cosmin
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • ardei verde,rosu si galben
  • ciuperci proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in stil vanatoresc:

Pregatim o pulpa de miel pentru macerat (vezi foto),astfel: In vasul care va fi introdus la cuptor vom aseza pulpa de miel peste care vom presara condimentele, uleiul de masline si otetul balsamic. Eu am lasat vasul acoperit ,la frigider peste noapte Se poate tine cateva ore la macerat si va fi foarte gustos.

Intainte de a-l introduce la cuptor am tocat ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile in fasii, le-am pus peste pulpa de miel, am presarat 2 linguri pasta de rosii facuta in casa si am introdus la cuptor pana ce carnea s-a patruns si a capatat crusta crocanta deasupra, cca 30 minute, in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Pofta buna,la miel ;)!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in stil vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:18

Ce bine arata

adry88 1

05.05.2013, 21:38

gustos

mena29 1

06.05.2013, 12:03

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura