Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi

de Roxana in Curcan, 1 Iun 2010 | 8282 vizualizari

 

asta este pt sotul meu....as roade si eu putin dar nu mai am voie :P

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan(nu stiu gramajul)
  • sare, piper, paprik, cimbru
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi:

Condimentam pulpa de curcan si o lasam in frigider 2-3 ore sa se patrunda condimentele. Apoi o ungem cu uleiul de masline si o dam la cuptor. Eu am tinut-o la cuptor vreo 2 ore,  prima ora acoperita cu folie si am intors-o pe amandoua partile, apoi inca o ora fara folie si am tot intors-o si am uns-o cu uleiul.

Cartofii ii curatam si ii taiem in 6, ii fierbem de jumatate. Cand sunt fierti ii scurgem, ii punem intr-o tava si desupra punem smantana cu vegeta. Dam la cuptor 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:14

e tare aspectuasa...si eu vreau sa tin dieta...ce dita tii?

Ramonaky 1

04.06.2010, 19:12

ce dieta fetelor,cu asa bunatati pe aici,numai dieta nu o sa reusim sa tinem noi roxana arata f bine,vin si eu cu 5 furcu

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:21

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in folie la cuptor