Pulpa de curcan la cuptor

de Alina26 in Curcan, 19 Apr 2013 | 12408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g pulpa de curcan
  • 3 catei de usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 3 frunze de salvie
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Incinceti cuptorul la 180°.

Spalati carnea,o sarati si piperati si o puneti in tava cu putin ulei de masline.Puneti usturoiul,rozmarin,salvia,vinul,apa,acoperiti cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor circa o ora si jumatate.

Dupa o jumatate de ora  intoarceti carnea si inainte de 20 de minute luati folia de aluminiu si lasati sa se rumeneasca.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de curcan