Recunosc ca pana acum n-am prea gatit carne de curcan,habar n-am de ce.Dar cum toate au un inceput,inceputul meu a fost excelent,asa ca pe viitor,sigur nu voi mai evita carnita asta buna.
Cu siguranta-i un preparat pentru care trebuie sa te inarmezi cu rabdare si multa vointa de a rezista mirosului imbietor ce vine din cuptor.
Pulpele le-am pus la marinat de cu seara.Le-am condimentat,am adaugat cativa catei de usturoi sfarmat,ghimbirul taiat rondele,rozmarinul uscat,uleiul ,vinul si putin sos de soia.Le-am pus intr-o punga si le-am lasat pana a doua zi.
Intr-o tava punem putin ulei,asezam pulpele impreuna cu marinata din punga.Adaugam rozmarin verde,morcovi rondele si apa suficienta cat sa se faca timp de aproape doua ore cat stau la cuptor.
Acoperim tava cu o folie de aluminiu si le punem in cuptorul incins.Dupa o ora indepartam folia pentru ca pulpele sa se si rumeneasca.
Rezultatul a fost o incantare,asa ca promit sa mai fac.