Pulpa de curcan in punga la cuptor

de -Licurici- in Curcan, 30 Iun 2015 | 10264 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu si delicios.. Cand sunt in pana de idei, bag carne in punga, la cuptor.. Nici nu trebuie sa stau pe langa ea, se face singura :)))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan (aprox. 1 kg jum)
  • o punga pentru friptura (eu am de la Kaufland)
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in punga la cuptor:

  • Am spalat bine pulpa de curcan, apoi am am dat-o cu sare, piper, amestec de condimente pentru gratar, amestec de ierburi aromatice si mult cimbru. 
  • Am pus carnea intr-o punga pentru friptura, am legat-o si am intepat-o cu o scobitoare.
  • Am bagat punga in cuptor si am lasat-o 1 ora si ceva.

Am servit cu piure din avocado, lamaie si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu lapte