Pulpa de caprioara cu sos de legume

de katty in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2017 | 2609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de caprioara
  • 1-2 morcovi medii
  • 2-3 tije telina Apio
  • 1 pastarnac mare
  • sare
  • piper negru boabe
  • ienibahar boabe
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • 300 ml vin rosu
  • 2-3 linguri ulei
  • 200 ml smantana
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de caprioara cu sos de legume:

Curatam pulpa de pielite, o spalam bine si o asezam intr-o tava. Punem morcovii si pastarnacul curatate si taiate rondele, telina taiata in bucati de 2-3 cm, sare, piper, ienibahar, cimbru, foile de dafin si turnam vinul. Lasam pulpa la rece pentru 24 de ore. O intoarcem din cand in cand.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor pana pulpa devine frageda. Adaugam cate putina apa cada, sa nu scada zeama.
Cand carnea este moale, scoatem pulpa pe un platou (putem sa scoatem osul si sa o feliem).
Scoatem boabele de piper, ienibahar si foaia de dafin si mixam legumele impreuna cu zeama. Adaugam cate putina smantana pana obtinem un sos cremos.
Servim pulpa cu sos de legume si cartofi copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de caprioara cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Constelatialeu 1

23.02.2017, 13:39

Am mancat cand eram mai micuta pulpa de caprioara, probabil si niste costite, nu mai stiu sigur...

MotanLaOale 1

24.02.2017, 08:57

miki_a 1

26.02.2017, 13:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)