Puiut de mai

de vero_closca in Pui, 26 Apr 2010 | 4796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3 rosii decojite
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 100g masline negre
  • curry
  • sare
  • piper
  • chili
  • 2-3linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiut de mai:

pieptul de pui si legumele se curata,se spala si se usuca.se caleste puiul taiat fasii cu morcovul taiat rondele. dupa ce se coloreazqa putin puiul se adauga dovlecelul taiat cuburi mai mari,ardeiul tot cuburi,ceapa solzisori.
 se calesc 5 min dupa care se adauga 1/2 cana de apa si se lasa inca zece minute la foc mediu dupa care se pun rosiile taiate de aceeasi dimensiune cu dovlecelul,ceapa verde taiata ca pt salata,maslinele, condimentele si se mai lasa 5 min.
 se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cu orez prefiert preparat dupa instructiunile de pe pachet. pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Puiut de mai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui cu piure de cartofi