Azi am petrecut o gramada de ore pentru ca mi s-a pus mie pata sa fac pui umplut...a iesit el un pui umplut cam turtit ( seamana cu o broscuta esuata mai degraba) dar fost bun. A fost prima oara cand l-am "dezbracat" de piele si mi-a luat o gramada de timp pentru ca habar nu am tehnica..dar cu chiu cu vai , mai cu ajutor de la mami am reusit ( sunt si incapatanata si vreau doar eu sa pun mana). A si am facut si atelier de croitorie in bucatarie...ca am cusut la el de l-a luat gaia :))))). Un lucru e sigur...este comestibil. :)) Nu stiam cata compozitie poate intra in acest mic puiut..si am aflat azi ca multa...deci mai puteam pune carne...dar data viitoare stiu acum .
Am spalat puiul si l-am dezbracat de caracter cu greu :)) Am pus pielea deoparte. Am spalat legumele, le-am curatat si le-am tocat, inclusiv pieptul de pui si ficatul de pui. Am amestecat ciupercile, ceapa, pieptul de pui, ficateii, smantana, patrunjelul, ouale, cartoful, usturoiul, ceapa, ardeiul , le-am condimentat bine bine si am umplut puiul. Inainte am cusut pe ici colo partile unde era necesar, la final cosand orice gaura existenta. L-am uns bine cu un amestec de condimente si ulei, l-am asezat pe tava si am pus cam 3 cani de apa si l-am introdus in cuptor unde a stat cam o ora jumatate.
Am servit cu cartofiori la cuptor si rosii.