Pui pe sare

de lacrimioara in Pui, 22 Sep 2010 | 5455 vizualizari

 

pui fraged fara pic de ulei

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg,
  • condiment pt pui,
  • sare mare,
  • 2  catei usturoi,
  • o ceapa,
  • un cartof,
  • un morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sare:

Puiul se spala bine eu il cumpar din supermarkat, daca e de casa e mai bun, se condimenteaza cu condiment . Atentie, nu se mai pune sare pe el pt ca isi ia din  sarea care se pune in tava.

Se umple puiul cu legume, adica cartoful taiat, morcovul, usturoiul, ceapa. Se pune sarea in tava un strat cat sa acopere ca o patura se aseaza puiul,se incalzeste cuptorul se coace la 180 gr 30 -35 minute depinde de cuptor pana se rumeneste bine.

Sa nu va speriati ca nu o sa iasa foarte sarat il scuturati de sare cand il luati din tava si sarea din condiment nu e multa ca sa-l sareze prea mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Laly 1

22.09.2010, 21:36

Eu vreau pieptul

Corinuta 1

26.09.2010, 00:00

il imparti cu mine Laly?

lacrimioara 1

29.09.2010, 00:50

de unde corina ca in 20 minute a fost gata poate alta data

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu legume