Pui pe pat de sare

de cristinne in Pui, 28 Oct 2010 | 25893 vizualizari

 

Se face foarte repede! in 25 de minute ! nu mi-a venit sa cred

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg fara organe;
  • legume diverse ( morcov, ceapa, cartof, telina;
  • vedreata;
  • condimente;
  • sare;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Se pun cativa pumni de sare grunjoasa (tipul celei de muraturi) intr-o tava (cam 1,5-2 cm de sare). Se pune puiul si se umple cu legumele taiate cubulete. Pe langa el se pun cartofi intregi cu tot cu coaja, spalati bine (de preferat cei noi, dar in perioada asta nu erau asa ca am pus normali, iar de marime: mai micuti). Se condimenteaza puiul. Eu nu l-am stropit deloc cu ulei pentru oricum pielea de pe el are grasime asa ca se va face singurel la cuptor. Se da la cuptor si in 25 de minute a fost gata! Se mananca alaturi de cartofiorii cu tot cu coaja, dupa ce se scutura de sare (si cartofii si puiul). Nu iese deloc sarat nimic!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute