Pui milanez

de Zamfira in Pui, 8 Aug 2012 | 8281 vizualizari

 

Un pui gustos si fraged, secretul este: macerarea in oua.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • sare, piper
  • ulei, unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui milanez:

Spalam pieptul de pui, il taiem in doua (transversal). Feliile nu trebuie batute, taierea pe transversal le va subtia. 

Batem ouale si introducem puiul in ele. Timp de macerare 30-40 minute (la frigider). Punem sare si piper in oua.

Puiul macerat in oua il dam prin pesmet, praful de usturoi si-l prajim in ulei combinat cu unt.

TIPS-URI

1

carnea devine mai frageda si moale de la macerarea in oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui milanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]