Spalam bine pulpele si le taiem in jumatate.Condimentam cu sare si piper. In punga pentru cuptor punem restul condimentelor iar apoi carnea. Inchidem punga cu clema si amestecam bine, pana se acopera toata carnea cu un strat uniform de condimente.
Intepam punga in mai multe locuri, cu un varful unui cuit.
Asezam apoi punga in tava si dam la cuptor ~ 1 ora. Cand sunt aproape gata scoatem din cuptor si rupem punga. Mai lasam in cuptor 10-15 minute sa se rumeneasca.
Intre timp pregatim sosul:
Oparim tarhonul in lapte. Intr-o oala cu fundul mai gros punem untul la topit apoi adaugam faina si amestecam bine pana se omogenizeaza. Stingem cu laptele fierbinte si amestecam energic, ca sa nu ramana cocoloase. Lasam pe foc pana se ingroasa, amestecand mereu.
La final adaugam smantana iar apoi otetul si lasam sa mai dea 2-3 clocote.
Servim sosul cald cu pulpele de pui rumenite. Noi am avut o garnitura de cartofi copti umpluti cu branza.