Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci

de Bya Ralu in Pui, 27 Apr 2012 | 11176 vizualizari

 

reteta cu numarul 100!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 6 ciuperci
  • 4 catei usturoi
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • condimente
  • 1 ceasca vin rose
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci:

Puiul se clateste cu apa rece, se sterge cu un servet. Intr-un castronel punem 2 linguri de ulei, piper, busuioc, vegeta si boia de ardei dulce si ungem tot puiul, pe o parte si alta. Se pune in frigider timp de 2 ore.

Ciuperciile se taie felii subtiri, morcovul si usturoiul la fel, iar cartofii ii taiem mai lati (ca de cartofi taranesti). Punem in tava de cuptor cartofii si ciupercile, punem vegeta si piper, punem puiul deasupra si adaugam apa. Se pune la cuptorul incins timp de 1 ora. Intre timp se mai adauga apa, iar inainte cu 10 minute se stropeste cu vinul rose. Se poate servi cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu amestec hawaian si legume la cuptor