Pui la cuptor si garnitura: fasole verde si maioneza cu usturoi

de cccris in Pui, 11 Feb 2010 | 6001 vizualizari

COMENTARII (7)

ionix 1

11.02.2010, 21:15

super... n-as fi crezut ca poate iesi stii cum e, pana nu vezi nu crezi
am fost invatata de mica sa separ bine albusul de galbenus pt ca altfel se taie maioneza... super tare... nici nu te mai chinui

cccris 1

12.02.2010, 00:18

Asa am invatat si eu sa le separ, dar mai demult am auzit la cineva ca se poate si cu albus si, intr-o zi nu foarte departata, mi-am zis ca nu poate fi chiar asa de rau daca irosesc un ou si niste ulei (la cite minaruri am ars...). Si uite asa am descoperit cit de bleaga eram ca munceam aiurea.

madi_marin 1

12.02.2010, 09:50

eu pun uleiul tot de la inceput...cam 200 ml pentru un ou ca sa iasa teapana, dar pentru sos maioneza merg si 150 ml.....oricum...e cea mai simpla, rapida , fina si gustoasa maioneza ..... plus ca in ea se poate adauga si putin usturoi daca e servit sosul la o friptura....delicios!

cccris 1

12.02.2010, 12:47

Pai asta am facut ieri seara cu ce mai aveam prin frigider .... o sa pun o poza daca a iesit bine.

Michelle 1

12.02.2010, 19:41

si eu o fac tot asa http://www.bucataras.ro/retete/2484/maioneza-rapida.html

cccris 1

13.02.2010, 10:43

Scuze, michelle, cind am pus reteta am cautat sa nu mai fie alta, nu stiu cum nu am vazut postarea ta . O sa incerc si eu sa pun tot uleiul din prima, imi era cam teama sa nu se taie, dar daca tie iti iese inseamna ca e ok. Am pus alta mincare in loc.

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in portofel