Am o reteta super simpla de pui cu sos de iaurt si garnitura de cus cus. Eu mananc si mai dietetic din cand in cand si reteta asta e mai mult decat delicioasa! va poftesc sa cititi! :-)
Mai este nevoie de explicatii?
Este cat se poate de simplu:
Spalam ciocanele bine in apa rece, apoi le asezam intr-o tavita de jenna, le ungem cu ulei si le asezonam cu vegeta, boia, piper si cimbru dupa care le pensulam cu o pensula de silicon sa uniformizam. Le introducem in cuptorul preincalzit la 180°C pana se rumenesc frumos!
Pentru cus cus procedam asa: intr-un castron sau craticioara, punem o cana de cus cus uscat peste care turnam doua cani de supa fierbinte sau apa fierbinte amestecata cu o lingurita de vegeta sau un cubulet de pui concentrat. Deasupra punem si un cubulet de unt sau 2 linguri de ulei.
Pentru sosul de iaurt: intr-un castronel potrivit, punem iaurtul cu patrunjelul tocat si cu 2 catei de usturoi pisati. Asezonam cu sare dupa gust.
Eu am avut niste broccoli la abur dar voi va puteti face ce legume va plac, morcovei baby, sparanghel, vinete sau dovlecei etc, sa fie si o leguma ceva acolo, ca este foarte hranitor!
Mie mi-a placut in mod deosebit si, daca nu mai aveti idei pentru masa de pranz, sau chiar de seara, va invit sa incercati reteta mea, care este extrem de simpla dar delicioasa!
Pofta buna!