Pui inedit

de epurasha2bb in Pui, 8 Apr 2010 | 3478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g carne vitel
  • 4-5 ciuperci proaspete champignion
  • usturoi
  • pesmet
  • miere
  • mustar
  • lapte
  • curry
  • ardei capia rosu, verde si portocaliu
  • 1 ou faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inedit:

Se spala bine pieptul se pui, se taie in 4 felii, se bat cu ciocanul de snitzele, se tin o jumatate de ora in lapte cu curry la rece.
Se toaca foarte marunt ciupercile, ardeiul, ceapa, carnea de vitel,verdeata si usturoiul.
Se bate oul cu o lingura de miere si una de mustar,apoi se adauga 2 linguri de pesmet, verdeata tocata si laptele cu curry in care a stat carnea.
Se unge o tava cu unt.Se incinge cuptorul.
Se aseaza pe fundul tavii feliile de piept de pui, apoi pe fiecare felie se pune cu lingura tocatura de carne de vitel cu ardei capia,ciuperci si usturoiul.Peste tot se toarna amestecul cu ou batut si pesmet.Puteti pune si un pic de cascaval ras spre sfarsit.In locurile goale din tava puteti pune un mix de legume congelate.E gata cand s-au rumenit si carnea e patrunsa.Se servesc alaturi de mixul de legume si eu am avut si niste orez fiert lipicios cu care am facut niste bilute, le-am pudrat cu boia de ardei dulce si le-am ornat cu cate o frunza de marar si patrunjel pentru a arata mai bine farfuria.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci