Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței

de Satisfyyourcravings in Pui, 5 Apr 2014 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • 1 mix legume japoneze (ceapă, ardei, morcov, ciuperci shiitake, mazăre, rădăcină de lotus)
  • 3 linguri sos thailandez dulce-picant
  • 150 grame tăiței
  • 2 căței de usturoi, pisați
  • 1 lingură ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței:

Tăițeii se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Într-un wok, se încălzește uleiul și se adaugă usturoiul. Se călește până devine auriu. Se adaugă puiul și se gătește până își schimbă culoarea. 

Se adaugă mixul de legume. Se gătesc 6-7 minute. La final, se adaugă sosul thailandez și tăițeii. 

Se amestecă până când toate sunt acoperite de sos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut cu ficat si mar