Pui in sos de mustar cu smantana

de lia maria in Pui, 19 Mai 2010 | 12098 vizualizari

 

Un preparat delicios pe care-l servim cu paste.

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 400ml smantana
  • 2 linguri mustar
  • Frunze de patrunjel
  • Sare
  • piper
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de mustar cu smantana:

Punem putin ulei intr-o cratita si rumenim bucatile de carne pe toate partile. Intre timp,taiem ceapa si usturoiul marunt. Scoatem carnea rumenita pe o farfurioara si in uleiul ramas, dinstuim ceapa si usturoiul cam 5’, apoi adaugam smantana, sare,piper, lasam sa dea doua trei clocote,punem si mustarul, amestecam si la final, adaugam bucatile de carne.

Lasam la foc mic, sub capac aprox. 20’, pana se inmoaie bine carnea. Adaugam patrunjelul maruntit, amestecam si mancarea este gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de mustar cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lia maria 1

19.05.2010, 11:33

Multumesc fetelorsi daca tot ati pus furculite, aveti cu ce manca deci poftiti la masa

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 17:05

mai pune si pentru mine un scaun ca vin si eu lia cu furculitele................

Sylvia 1

19.05.2010, 18:33

Imi place f tare combinatia si reteta, felicitari !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]