Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''

de Adele in Pui, 27 Apr 2014 | 4001 vizualizari

 

Este una dintre retetele preferate de mine si de familia mea :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpe (copanele) de pui.
  • 1 bere (300 ml)
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi.
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 linguri de mustar
  • 6-7 cartofi
  • curry
  • sare
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii '':

Punem carnea la marinat in bere cu sare si  piper ,adaugam  uleiul cu usturoiul taiat felii si rozmarinul.Se lasa la frigider pentru cateva ore.

Dupa care intr-o tigaie cu o lingura de ulei sigilam carnea impreuna cu mustarul pentru cateva minute ,intorcand-o pe ambele parti.

Curatam cartofii si ii taiem in 4, ii condimentam cu ulei sare si curry dupa care ii asezam in tava alaturi de carne.

Dam la cuptor pentru 40-60 de minute la inceput la 180° dupa care ultimele minute la 200°.La jumatatea copturii  adaugam usturoiul taiat bucatele printre cartofii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor cu bere