Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și un ajutor de nădejde slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L care de ceva vreme mă scutește de griji și muncă în plus. :) Timp de 5 ore carnea s-a gătit perfect, timp în care m-am ocupat de alte lucruri. M-am întors pentru cină ca și cum aș fi comandat-o la vreun restaurant. :)
Am pus mierea, sucul de roșii, sosul de soia și câteva crenguțe de oregano în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot și le-am omogenizat.
Am scăldat pulpele în sosul obținut, am adăugat usturoiul întreg, doar curățat, apoi încă puțin oregano și susanul.
Am programat aparatul pentru 5 ore la modul high și am plecat. :) M-am întors spre finalul coacerii pentru a pregăti o garnitură la fel de simplă, orez cu roșii deshidratate.
Pulpele, deși au fost de ”țară”, s-au gătit atât de bine! Au fost foarte bine pătrunse iar carnea cădea pur și simplu de pe os. Ți se topea în gură, nu alta!
Poftă bună!