Pui cu sos de lamaie

de Mitinita in Pui, 14 Ian 2011 | 5194 vizualizari

 

Iata o reteta asiatica,ce a fost foarte pe gustul fetitelor mele.Si eu care credeam ca nici nu o sa se atinga de el!
Supa de pui se poate inlocui cu apa si niste delikat,vegeta,cub ptr supa.

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou,batut
  •  2 lingurite amidon  
  • 1/4 lingurita ghimbir,ras 
  • 500 gr piept de pui,taiat bucatele 
  • 3 linguri ulei   
  • Sosul de lamaie:
  •  2 lingurite amidon 
  • 1 1/2 lingura zahar
  •  2 linguri suc de lamaie 
  • 3/4 cup supa de pui 
  • 2 lingurite sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de lamaie:

Combina albusul,ghimbirul si putina sare cu pieptul de pui si amesteca bine. Tine la frigider 30 minute.

Infierbanta uleiul intr-un wok sau intr-o tigaie adanca. Scurge puiul de marinada si prajeste-l putin,sa fie facut,dar sa nu fie maroniu.  Scoate-l din wok si pune-l deoparte pe o farfurie.

Sosul de lamaie:

Se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa  pana se obtine o pasta. Adauga in wok cu restul ingredientelor pentru sos. Amesteca si fierbe un minut. Adauga carnea de pui prajita si amesteca sa fie acoperit cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de susan la cuptor