Pui cu scortisoara

de Miha in Pui, 3 Mar 2010 | 10240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 cartof
  • 240 ml suc de rosii
  • 100 ml vin alb
  • 50 g cascaval
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu scortisoara:

Intr-o tigaie incingem uleiul si untul. Adaugam pulpele de pui taiate fasii si cartoful cubulete. Cand incep sa se rumeneasca adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ardeiul cubulete, ghimbirul, scortisoara.

Omogenizam si turnam deasupra sucul de rosii si vinul. Acoperim cu un capac si lasam la fiert, pana scade zeama si carnea este bine fiarta.

Potrivim gustul de sare si piper.

Punem totul intr-un vas termorezistent, presaram cu cascaval ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

In momentul servirii se presara cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (5)

Oana 1

03.03.2010, 17:17

Mmm, sigur are gust bun! ce bine arata!

cccris 1

03.03.2010, 23:01

buna idee, am niste cascaval care expira curind... Grecii folosesc mult scortisoara in mincare. yummy

ionix 1

04.03.2010, 08:21

interesante combinatiile de arome... dar daca are vin alb sigur mi-ar placea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii