Pui cu porumb si curry

de susu in Pui, 3 Dec 2010 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1ardei capia
  • ½ conopida mica
  • 200 g masline kalamata
  • 1-2 linguri curry
  • 1 lingura soia dulce
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 mana de porumb
  • 2-3 rosii
  • 2-3 linguri pasta concentrata de tomate
  • Vegeta
  • 2 maini fasole galbena
  • Boabe de piper mozaic
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu porumb si curry:

Ceapa se toaca marunt, ardeiul julien, carnea cubulete si morcovul se da prin razatoarea mica. Conopida se desface in buchetele cat mai mici si se pune in apa rece cu sare si otet. Se caleste in putin ulei incins ceapa, apoi se adauga pe rand ardeiul, carnea, morcovul si maslinele. Dupa ce le-am calit bine se adauga apa fierbinte sau daca aveti supa de carne. Se pune si conopida scursa si se condimenteaza. Cand au fiert pe jumatate se adauga fasolea si rosiile pasate iar apoi se da la cuptor sa scada bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu porumb si curry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui, cu vin si usturoi, la cuptor