Pui cu mustar si susan

de Miha in Pui, 27 Apr 2010 | 7319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3-4 linguri mustar
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • cimbru
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 50 g susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mustar si susan:

Mustarul il frecam cu ulei, ca pentru maioneza. Adaugam condimentele, dupa gust (si preferinta) si omogenizam.

Pieptul de pui il taiem fasii.

Punem bucatile de carne in sosul obtinut ( eu am pus si cateva bucati de muschiulet de porc), acoperim cu folie alimentara si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora.

Scoatem bucatile de carne din sos si le tavalim prin susan, acoperindu-le bine pe ambele parti. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc.

Se serveste cald, alaturi de o portie de cartofi glazurati cu mustar. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mustar si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

27.04.2010, 15:23

miha, nu se poate.......ma omori cu zile..................

Bucataras Medi 1

27.04.2010, 15:24

am uitat.........5 furcu...................

dicarmencitta1957 1

27.04.2010, 18:12

Miha,o bunatate.Frumoasa prezentarea.5 furculite si felicitari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume