Pui cu mustar si bacon

de ExploraCuisine in Pui, 21 Feb 2011 | 7353 vizualizari

 

Reteta aceasta m-a incantat de cand am facut-o prima data si trebuie sa ii multumesc Amaliei ca a postat-o pe blogul ei. Combinatia dintre pui, bacon si mustar e delicioasa, trebuie neaparat sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui
  • 14 felii bacon subtire
  • mustar
  • 3 catei usturoi
  • 150 ml vin alb (rosu aveam eu)
  • sare, piper
  • rozmarin optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mustar si bacon:

Mai intai spalam pulpele de pui si luam pielea jos (e mai bine sa le cumparati fara piele). Facem cate patru taieturi pe fiecare pulpa (cate 2 pe fiecare parte) si le condimentam. Ungem pulpele cu mustar si le invelim in cate 2 felii de bacon fiecare.

Asezam pulpele de pui intr-un vas in care am pus in prealabil putin ulei. Punem usturoiul zdrobit si vinul si coacem la cuptor la 180 grade timp de 45 min. Cand sunt coapte le scoatem din cuptor si servim cu cartofi piure in cazul nostru. Bon appetit!

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mustar si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]