Pui cu miere si cocos

de rivka in Pui, 15 Feb 2010 | 3425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 4 lingurite de miere
  • sare
  • piper
  • nuca de cocos
  • ulei masline
  • 2 oua
  • pt garnitura
  • 5 cartofi
  • ulei de floarea soarelui
  • condimente pentru cartofi prajiti sau sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu miere si cocos:

Pulpele de pui se curata de pielita se spala, se sareaza,pipereaza, se ung cu miere,ulei masine si se lasa la rece cateva ore.

Se trec apoi prin nuca de cocos, ou batut cu furculita si apoi iar prin nuca de cocos.

Se aseaza pe hartie de copt in tava de cuptor si se dau la foc mic cca 180 grade cca 1 ora.

Se servesc cu cartofi prajiti(cartofii se curata , se taie in 4 si se prajesc in tigaie in ulei incins).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere si cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Sylvia 1

15.02.2010, 20:43

Mie imi place combinatia

Miha 1

15.02.2010, 21:29

Si mie mi-a placut.

rivka 1

17.02.2010, 19:49

teo nu stiu ce sa-ti zic, , poate nu iti va placea sotul a spus ca lui nu-i mai trebuie vreodata ..., lui sa nu-i mai fac asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor