Ceva rapid si gustos pentru teroristii mei. Sper sa va placa si voua!
SE spala pieptul de pui si se usuca cu un servet. Se taie cubulete si se pune la rumenit intr-o tigaie cu putin ulei masline.
Dupa ce s-a rumenit bine, se adauga legumele si se amesteca putin cu lingura ca sa se imprastie uniform in tigaie. Se sareaza dupa gust si din cand in cand se mai adauga putina apa cat sa sfaraie legumele.
Intr-o cratita se pune la topit un cub de unt, dupa ce s-a topit, se adauga faina si se lasa un pic sa se rumeneasca, apoi se adauga laptele putin cate putin si se amesteca pana se obtine un sos alb. Se sareaza, se pipereaza si se adauga o lingurita oregano. Se mai lasa putin la fiert si se da deoparte, cu un capac deasupra.
Se serveste cate o portie de pui cu legume, se toarna deliciosul sos deasupra si se completeaza cu castraveti in otet.