Mereu sunt pe fugă și în căutare de rețete rapide și gustoase. Acest preparat se face în 2 timpi și 3 mișcari. Această combinație e delicioasă și v-o recomand cu drag.
Încingi uleiul și pui cubulețele de carne. Le rumenești pe toate părțile timp de vreo 8-9 minute (la foc iute). Le tot întorci cu spatula în tigaie și le asezonezi cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adaugi usturoiul, ceapa, ardeiul și ciupercile tăiate felii și lași să se călească 5 minute, apoi torni smântâna pentru gătit și asezonezi cu sare și piper.
Aștepți ca smântâna să dea în clocot (cca. 2 minute).
Într-o cană amesteci laptele rece cu amidonul și omogenizeză bine compoziția, apoi o torni peste carne și amesteci timp de câteva minute, până când se îngroașă sosul.
Presari parmezanul și amesteci să se topească și apoi oprești focul. Presari pătrunjelul tocat. Se poate servi cu mămăligă sau piure de cartofi.