Pui cu cartofi si lapte

de La Ancuta in Pui, 17 Oct 2010 | 4247 vizualizari

 

Este prima mancare in noua mea bucatarie

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 8 cartofi medii
  • 1 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 1 pahar lapte
  • cimbru
  • boia
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si lapte:

Se spala pulpele si se taie pe jumatate.

Se curata cartofii si se taie felii nu prea subtiri. Se pune uleiul in tava si apoi cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, cimbru si rozmarin si se amesteca bine.

Se taie ardeiul si usturoiul marunt si se pun peste cartofi.

Se condimenteaza carnea cu sare, piper si boia si se pune in tava peste cartofi.

Se amesteca smantana cu laptele si se toarna peste carne si cartofi.

Se da la cuptor 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

La Ancuta 1

20.10.2010, 19:25

Multumesc Corina. Daca vreti va arat si o poza cu bucataria. Sunt tare mandra ca am facut-o noi, de la proiectat pana la asamblat.

Miha 1

20.10.2010, 19:42

Felicitari pentru bucataria noua. Si eu imi doresc una, dar deocamdata "nu-i" e la putere.

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:01

Multumesc Miha. Nici eu nu am sperat sa primesc bucataria anul acesta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa aromata