Pui cu bere si stafide

de Gergiana S in Pui, 8 Ian 2014 | 3144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de pui(personal am folosit ciocanele)
  • 400 ml bere
  • 1 mana stafide
  • 1 lamaie
  • sare,piper, boia dulce,boia iute, rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si stafide:

Spalam carnea de pui si o curatam. Apoi o condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Taiem lamaia felii si o punem peste pui. La final adaugam berea, in tava, nu pese pui pentru a nu-si pierde condimentele. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Scoatem folia si mai lasam cca 20 de minute ca puiul sa se rumeneasca si berea sa se transforme intr-un sos.

TIPS-URI

1

Pentru granitura noi am ales amestec de legume mexicane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele ca la KFC