orezul se pune la fiert in apa cu putina sare
pieptul de pui se taie cubulete
legumele se taie in fasii subtiri
amidonul se amesteca cu apa cu sosul de soia coniacul ( eu am folosit whiski )supa de pui(eu am avut concentrat de data asta )
se incinge bine uleiul in tigaie -wok si se pun cubulete de pui si se amesteca cam 3-4 min la foc iute
apoi se adauga alunele si dupa 2 min legumele si se amesteca inca 3-4 min
apoi se adauga sosul si tb amestecat continuu deoarece din cauza amidonului sosul se leaga f repede se mai lasa cam 1 min pe foc si se stinge focul
am adaugal la sfarsit ardei iute uscat macinat si ghimbir praf
se serveste cu garnitura de orez si supliment de sos de soia in functie de gusturi
1
e de preferat ghimbir proaspat tocat marunt dar dezavantajul oraselor mici nu gasesti decat praf