Pui crocant și aromat

de georgiaskitchen in Pui, 25 Ian 2014 | 3031 vizualizari

 

Această rețetă o am de pe blogul Laurei Sava. Foarte bună, dar interzisă celor care sunt la dietă, adică mie...:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 100 g pesmet
  • 150 g iaurt (am avut 140g)
  • ulei pentru prăjit
  • o linguă rasă de sare
  • un vârf de cuțit piper măcinat
  • 1 linguriță boia dulce
  • 1linguriță oregano
  • 1 linguriță praf de usturoi (eu nu am pus)
  • 1 linguriță boia iute (opțional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant și aromat:

Spălați pieptul de pui, îl uscați cu un șervet de bucătărie îl tăiați în bucăți potrivite și îl puneți cu iaurtul într-un vas la marinat cel puțin 30 min. 

Amestecați pesmetul cu condimentele și treceți carnea prin acesta apăsând ușor. 

Puneți pe foc o tigaie cu ulei și când acesta s-a încins prăjiți pe  rând bucățile de carne pe care apoi le scoateți pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei. 

Le puteți servi cu sos de usturoi, cu maioneză sau ketchup și bineînțeles înaoțite de o porție generoasă de cartofi prăjiți.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant și aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu morcov si busuioc