Pui crocant cu cartofi la cuptor

de cordosana1 in Pui, 3 Oct 2012 | 6437 vizualizari

 

Este o reteta rapida si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui potrivit
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • coriandru
  • marar uscat
  • ulei de masline 100ml
  • boia de ardei
  • usturoi granulat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant cu cartofi la cuptor:

Se spala puiul, apoi condimentam puiul cu amestecul facut asa: sare, piper, coriandru, busuioc, marar, usturoi, boia si ulei. Se amesteca toate, apoi se trec puiul si cartofii prin acest amestec si lasam 30 minute la frigider. Il asezam in tava si punem si putina apa cam 50 ml in tava si il lasam la 160 grade timp de aproximativ 40-50 minute, depinde cat vrem sa fie de crocant.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

adry88 1

04.10.2012, 10:42

minunat de bun

Merisor 1

04.10.2012, 17:06

Bine ai venit!!

cordosana1 1

04.10.2012, 20:01

buna!.bine vam gasit si multumesc pentru aprecieri.o seara placuta tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele dulci-picante