Pui Cacciatore

de Carmen_Ana in Pui, 14 Noi 2014 | 6214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 50 g bacon
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • 200 ml vin rosu
  • 1-2 catei usturoi zdrobiti
  • 4 linguri ulei
  • 300 g rosii cuburi (conserva)
  • cate un praf de oregano ,chili ,rozmarin ,cimbru
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Am condimentat ciocanelele cu sare si piper,apoi le-am asezat in oala de teflon a aparatului,in care turnasem uleiul.

Am setat FRY si timpul de 15 minute,apoi le-am rumenit usor pe toate partile .

Dupa prajirea lor ,am adaugat ceapa,morcovul,ardeiul gras taiate cubulete si usturoiul zdrobit,am setat iar FRY si timpul 15 minute.

In ultimele 5 minute am adaugat vinul rosu si am lasat sa se evapore alcoolul din vin.

Cubuletele de rosii le-am adaugat peste carne si am setat STEW si timpul 40 minute .

In ultimele 10 minute, am adaugat cate un praf de oregano,chili ,rozmarin si cimbru si baconul taiat felii.

Am dat gust cu sare si piper macinat,iar cand mancarica a fost gata am presarat deasupra patrunjel tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui