Nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa imi iasa asa de bun.... merita sa incercati fetelor....
Se pun condimentele, uleiul, usturoiul pisat, vinul si apa peste ciocanelele de pui, se amesteca si se lasa intr-un vas acoperit cu ceolofan, bagate la frigider pentru 2 ore. Se scot dupa acest timp din frigider si se pun apoi intr-o tava puiul impreuna cu tot amestecul, se acopera cu folie de aluminiu (gauriti folia de aluminiul cu o scobitoare) si il dati la cuptoul preincalzit timp de o ora. Cand timpul s-a scurs scoateti tava, dati folia de aluminiu deoparte si mai lasati in cuptor timp de 15/30 de minute, in functie de cuptorul fiecareia, la foc mic, timp in care aveti timp sa faceti o mamaliguta "ca la mama acasa". Cand e gata puiul de tot si s-a rumenit putin scoateti tava, si serviti puiul cu mamaliguta calda si castraveti murati. Pofta buna.