Pui aromat

de Alinutza80 in Pui, 29 Oct 2012 | 6913 vizualizari

 

Nu am mai apucat sa fac poza la sfarsit. Este o mancare delicioasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • Cantitatea se pune in functie de cate persoane sunt la masa, se poate face cu ciocanele sau piept de pui.O sa dau cantitatea pentru o singura persoana.
  • 1 piept de pui sau 2 ciocanele
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de ketchup dulce
  • 2 linguri de ketchup iute
  • 2 linguri de sos de chili dulce(sau iute dupa preferinta daca va place mai picant)
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zahar
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pachet de margarina pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat:

Se spala puiul si se pune la prajit in 1/2 pachet margarina.

Intre timp se amesteca intr-un castron ceapa taiata marunt, cu usturoiul tocat marunt, cu ketchupul, sosul de chili, otetul, zaharul si se amesteca bine.

Dupa ce s-a prajit frumos pe toate partile se adauga amestecul din castron. Se caleste impreuna cu carnea aproximativ 30 de minute dupa care se opreste focul.

Cu cat sta mai mult cu atat se intrepatrund gusturile mai bine.

Inainte de a servi masa se mai pune la foc mic pentru aproximativ 30 de minute.

Se poate servi cu orez sau cu cartofi fierti sau piure de cartofi (fiecare dupa preferinta).

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Mancarea trebuie pregatita cu cateva ore inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii, masline si capere