. gogosiele: Se amesteca uleiul cu apa si zaharul se pune pe foc cand incepe sa fiarba se adauga faina se amesteca bine pana se deslipeste de pe oala. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga ouale unul cate unul. Cu ajutoul unei lingure sau spris pui alutul pe o tava cu hartie de copt apoi dai la cuptor 25 min. 2.
Crema de vanilie: amesteci zaharul cu faina , zah arul vanilat si galbenusurilie si laptele dau la foc mediu amestecand in continuu cand incepe sa fiarba se adauda untul se lasa sa se topeasca. Se ia de pe foc. Cand s-a racit se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor pana cand se leaga bine crema 3.
sos de ciocolata : se amesteca bine toate ingredientele la foc mic. Cu aceasta crema se umplu gogoselele. Intr-o cupa se aseaza 3 gogosi apoi 3 cupe de inghetata, se pune frisca(eu nu am pus) si sosul de ciocolata.