Pricomigdale

de Criss in Dulciuri, 27 Oct 2011 | 11002 vizualizari

 

Pricomigdalele sunt niste fursecuri delicioase din albusuri de ou si nuci sau migdale macinate. Pacat ca pozele nu sunt foarte reusite.

 

INGREDIENTE

  • -3 ablusuri de ou
  • -180 g zahar
  • -putina esenta de migdale
  • -180 g nuci macinate
  • -1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Se bat albusurile spuma tare. Se adauga zaharul si se mai bat pana cand zaharul se topeste si spuma devine lucioasa. Se adauga nucile, faina si esenta de migdale.

Intr-o tava, pe hartie de copt se pun cu lingurita gramajoare din compozitia de bezea cu nuci. Se pot pune si cu poshul, dar eu n-am vrut sa ma mai complic. Oricum nu trebuie sa fie perfecte.

Se coc in cuptorul preincalzit, la foc mic 20 minute. Daca va plac mai crocante, intredeschideti usa cuptorului si le mai lasati 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt, nuca macinata si dulceata de zmeura