Praz cu măsline

de portiadelumina in Mancaruri de post, 8 Oct 2014 | 5876 vizualizari

COMENTARII (65)

portiadelumina 1

08.10.2014, 16:53

Ina, apăi nu se vede că-s nebucătar nu vezi că n-am "ceaţă" din aia de fotoscape ca reţetele celebre? ))

portiadelumina 1

08.10.2014, 16:53

Cleme, să vedem, dar la cum arată frigiderul, mâine ai zice că-i zi de post negru. )))))

MotanLaOale 1

08.10.2014, 16:57

bun bun

kukibella 1

08.10.2014, 16:58

Constelatialeu 1

08.10.2014, 16:59

Padre,nu stiu de ce dar si al meu sufera de aceiasi boala....

Reteta-Video 1

08.10.2014, 16:59

Padre, cu ceata sau fara ceata, praz sa fie

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:01

Mulţumesc, Vladimr!

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:01

Mulţumesc Kuki!

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:02

Ina, gustul e minunat, şi ştiu ce spun, eu la poze stau mai rău, că nu le editez deloc, îmi plac naturale, că nu fac de vânzare nimic.

reisnaor_2006 1

08.10.2014, 17:03

Padre sa ai sanatate sa gatesti ca in farfurii ne punem noi

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:04

Roxana, aşa da. ))

Reteta-Video 1

08.10.2014, 17:08

Ca bine zice Roxana!

mihaelar63 1

08.10.2014, 17:10

Aoleu 10 fire ?Trebuie sa-mi pun la bataie toata rezerva de praz . Pe aici este delicatesa

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:16

Ina, la fel aş fi zis şi eu dacă eram pe pagina vreunui prieten care a gătit. )

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:17

Mihaela, de obicei fac dintr-un snop de praz, aşa că)

Reteta-Video 1

08.10.2014, 17:17

Miha 1

08.10.2014, 17:51

No, chiar ai facut mancare? Ai invatat si asta?

portiadelumina 1

08.10.2014, 17:55

Miha, după dulcele de ieri am zis să fac şi ceva de post, să nu mă banaţi pentru inactivitate gastronomică. )) De gătit zic, că de vorbit vorbesc destul

Irina 1

08.10.2014, 18:38

cu ceata, fara ceata, buna-i mancarea!

portiadelumina 1

08.10.2014, 18:41

Irina, merge şi de dietă, nu?

deyutzky 1

08.10.2014, 19:42

imi place!

portiadelumina 1

08.10.2014, 19:43

Mulţumesc frumos, Andreea!

diaconta 1

08.10.2014, 19:56

No,ce-mi trebuie mie sa scriu retete lungi,complexe ca nici nu le mai citeste lumea,
Nu mai bine scriu de-astea scurte ca tine ca uite ce de elogii si comentarii ))
Unde mai pui ca nu-i nici scumpa

portiadelumina 1

08.10.2014, 19:59

Die, apăi la mine lumea pentru râs la tine pentru reţetă. Crezi că face cineva din reţetele mele? Apăi să vezi ( de fapt nu cred c-o să vezi, că n-o să se întâmple) dacă mă apuc de ceva elaborat, nu mai vine nimeni la comentat. )))

MOKUSKA 1

08.10.2014, 20:34

ce bunatate de mancarica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz, cu masline, ceapa si rosii