Prajtura rapida cu biscuiti

de LadyCrs in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 173069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti petit beurre
  • 1 l lapte
  • 8 linguri zahar
  • 2 budinci de vanilie
  • o lingura faina
  • o esenta
  • o ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajtura rapida cu biscuiti:

Praful de budinca, zaharul pudra si faina se dizolva in 10 linguri de lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert. Se toarna compozitia de budinca peste si amestecam cu telul pana se ingroasa pentru a nu forma cocoloase.  Asezam un strat de biscuiti ( 25 am pus eu de strat) si punem budinca, iart un strat de biscuiti, budinca, strat de biscuiti si la final budinca. Razuim ciocolata si o lasam la rece. O taiem dupa cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajtura rapida cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

VasileToca 1

16.09.2013, 21:54

delicios si rapid

flocirica 1

17.09.2013, 22:29

delicios rapid si ieftin.pe placul piticilor

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane cu nuca de cocos si glazura de ciocolata