Inainte cu o ora se scot samburii de la visine si se lasa intr-o strecuratoare la scurs. Prima data separati ouale. Albusurile se bat spuma cu jumatatea de lingurita de sare.
Faina o amestecati cu praful de copt. Untul, care trebuie sa fie moale, se amesteca cu ajutorul unei spatule cu zaharul, iar apoi cu mixerul, pana se obtine o crema. Adaugati pe rand galbenusurile, laptele, faina, iar la sfarsit albusul batut cu sarea.Adaugati la sfarsit si coaja de lamaie.Incingeti cuptorul la 180 de grade C. Forma de copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Eu nu am folosit hartie de copt, am vrut sa iasa forma speciala pe margine.
Turnati jumatate de compozitie in tava, adaugati visinele, apoi restul compozitiei.Folositi o spatula sa intindeti compozitia.
Desupra presarati putin pesmet.Prajitura se lasa la cuptor timp de 25 de minute.
Dupa ce o scoateti de la cuptor presarati pe deasupra zahar pudra cu aroma de vanilie.