Niste Prajiturele pentru ceai sau cafea, va imbie la ora asta ploioasa? Eu cred ca da. Vi le lasam cu mare drag sa va serviti singurei cat lipsim noi de pe aici. E musai sa o insotesc pe Miruna mea, la Corbeanca, la sesiunea de cooking pentru care ea s-a pregatit asiduu cu Monkey bread. V-am povestit ceva pe aici, asa ca nu mai revin cu amanunte... eventual dupa ce ne intoarcem va mai povestim despre ce si cum facuram noi pe acolo.
Astfel ca va invitam sa serviti cu incredere si sa va ganditi la noi, ok?
Amestecati intr-un bol faina cernuta cu praful de copt. Intr-un alt bol mixati ouale cu esenta de vanilie si laptele condensat. Adaugati apoi untul topit si racit si mixati un minut.
Amestecati lichidele cu solidele, amestecand totul pana la omogenizare completa, cu un tel. Cu ajutorul unei lingure puneti din compozitie in forme de briose, muffinsi, unse cu unt.
Predati tavitele cuptorului incins si lasati la foc molcom 30 minute. Faceti testul cu scobitoarea.
Scoateti din forme si lasati la racit pe un gratar metalic.
Pudrati cu zahar pudra si...consumati cu moderatie sau nu.