Multumesc Miha pentru reteta, sunt foarte bune!:-*
Pentru 6 bucati in tava de briose (8 cm fiecare prajiturica) avem nevoie de:
Biscuitii se sfarma cu o sucitoare, se pun intr-un bol, adaugam peste ei cacaoa, untul topit si racit si omogenizam.
Tapetam o tava de briose cu folie de plastic, apoi asezam compozitia de biscuiti presand cu o lingura.
Dam la rece pana pregatim crema.
Punem gelatina intr-un bol si tunam peste ea 3 linguri de apa rece.
Ciocolata o topim la microunde impreuna cu untul si laptele, apoi adaugam frisca lichida si amestecam usor.
Lasam sa se racoreasca putin.
Intre timp punem gelatina pe baie de aburi si amestecam usor pana cand aceasta devine lichida.
O adaugam apoi peste compozitia de ciocolata si amestecam usor pana la incorporarea completa.
Turnam compozitia in tava de briose peste blatul de biscuiti si dam la frigider peste noapte.
Se poate glazura fiecare prajiturica in parte.
Pofta buna!