Preparare:Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul. Se bate bine spuma pana se intareste si nu mai curge de pe tel. Se adauga macul, nuca de cocos, praful de copt si faina. In tava tapetata cu hirtie de copt se toarna compozitia si se coace 30 minute la foc mijlociu in cuptorul incalzit la 180 de grade.
Crema:Se freaca galbenusuri cu: zaharul, plicul de budinca si putin de lapte. Restul de lapte se fierbe apoi se adauga peste compozitia cu galenusurile cu budinca. Se fierbe la foc mic pana se ingroasa crema. Se lasa la racit apoi se mixeaza bine cu margarina.
Pentru sirop:Intr-o craticioara perfect uscata se pune zaharul la topit pe foc mic, cand s-a caramelizat se stinge cu apa.Se mai tine putin pe foc pana se dizolva tot caramelul.
Se foloseste rece. Dupa preferinta se poate adauga rom, cafea ness sau capuccinno.
Pentru glazura:ciocolata rupta bucatele mici se amesteca cu laptele si s etopeste la foc sau la microunde.
Peste blatul racit se pune crema, apoi biscuiti inmuiati in sirop. Se da prajitura la rece cateva minute si se intinde peste ea glazura calduta.