"televizorul" meu....are diametrul cam mare...dar e ok!
Merita!
Aluat blat cacao:
Toate ingredientele mentionate se amesteca si se formeaza aluatul, pe care il turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.
Aluat blat galben:
Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se omogenizeaza foarte bine. Se adauga faina si albusurile batute spuma. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aprox 20 min.
Crema:
Intr-o cratita punem laptele cu faina , zaharul si le omogenizam. Acestea se fierb pana se leaga bine ( ca o ciulama groasa ). Se lasa sa se raceasca si se adauga untul spuma, zeama de lamaie ( sa fie mai acrisoara ), esenta vanilie.
Asamblare:
Pe o tava asezam prima foaie neagra, apoi turman jumatate din crema, gem, blatul galben care a fost insiropat, gem, crema, iar la final blatul negru insiropat si pudrat cu cacao.