Prajitura sarbeasca, Tunischi

de Bucataras Diana in Dulciuri, 7 Ian 2017 | 7148 vizualizari

COMENTARII (16)

cristinutanicolita 1

07.01.2017, 09:49

delicioasa

dantes 1

07.01.2017, 09:55

Delicioasa!

Anett 1

07.01.2017, 10:06

super prajiturica!

Bunica 1

07.01.2017, 10:14

Mă gândesc oare nu era mai bine dacă răsturnai blatul ?Să fie cu nucile in sus și blat jos.De altfel o bunătate de prăjitură din ingrediente!

Rahela Velicu 1

07.01.2017, 10:18

Valclaudia 1

07.01.2017, 10:19

Lau 1

07.01.2017, 10:21

Renataedina 1

07.01.2017, 10:25

Bucataras Diana 1

07.01.2017, 10:47

Nu stiu, Buni, ce sa zic... Ne-a cam facut probleme prajiturica aceasta.... E posibil sa fi gresit noi ceva pe undeva

CameliaR 1

07.01.2017, 10:49

mirela0911 1

07.01.2017, 11:33

Tare bine suna dupa ingrediente!

MotanLaOale 1

07.01.2017, 12:25

kytz 1

07.01.2017, 13:16

RuxyRux 1

07.01.2017, 13:17

Sigur e minunata!

Rocsi 1

07.01.2017, 20:38

diaconta 1

07.01.2017, 23:11

Nuca si gem de caise,sigur e un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu migdale