Am facut-o cu mici modificari si a iesit excelent.Am insiropat blatu dupa sfatul autoarei .Iar la crema am pus mai multa ciocolata alba .am pus cam multa esenta de migdale si a fost cam aromata .E excelenta asa!
tocmai ce am terminat prajitura si mi-am dat seama ca are un defect dureaza prea mult pana o degusti si citind toaaate comentariile am insiropat primul blat am luat migdale le-am prajit putin si le-am tocat nu foarte marun tsi le-am amestecat cu jumatate din crema folosita pt primul strat de crema .abia astept sa o gust si am uitat sa spun am adaugat intoritor de frisca cand am batut crema si mi s-a parut k ca si consistenta si am uitat sa va spun ca am cautat 2 zile ciocolata alba vrac si abia am gasit si esenta de migdale
si eu am facut prajitura asta si am pus 1 plic de gelatina in crema, desi mi s+a parut cam multicel, ca a iesit prea tare si a trebuit sa o mai inmoi cu un pic de lapte.. dar a iesit delicioasa !